Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vindens hörnsten


Om jag vore vinden
skulle ingen bris, vindil, kastby, storm, kuling
eller ens orkanens alla rytande
kunna finna några nyanser
som kunde beskriva
allt det som jag fann och var
i vindstillheten

 

 

 

 




Fri vers av Almagrundet
Läst 375 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-12-01 12:05



Bookmark and Share


  Bo Lövhalka
Harmoni och budskap
2014-12-01

  catharina.jerbo VIP
exakt!
2014-12-01
  > Nästa text
< Föregående

Almagrundet
Almagrundet