Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Följden av att ignorera inre smärta

skärvor ligger i den du är
glas som krossats till småbitar

i en skymning gömmer sig såren
ett förflutna som lever kvar

filmer om det som tidigare hänt
du har inte gått vidare

i en gryning blir det inte ljust
dina tankar är genomborrade av ett mörker

ingen stannar upp för att bry sig
du fortsätter låtsas att det inte skett

svagare blir du för att du glömmer
att möta dina hemskheter

du vägrar erkänna tårar som rinner
du vägrar inse hur din livstråd snart går av

du bara tränger bort och berget växer
du går sönder om du stannar kvar där du är




Fri vers (Fri form) av Christine94
Läst 274 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-12-02 01:20



Bookmark and Share


  Heavenisaplacenearby
Grymt bra rad!

du vägrar inse hur din livstråd snart går av

2014-12-02

    Tollwut
Stanna inte kvar. Gå vidare med eller utan din smärta! Tårarna följer med, men de väger så lite.. Friheten kostar men väger inget alls.
2014-12-02
  > Nästa text
< Föregående

Christine94