Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Et dikt.


Under snøen


I min fantasi

var jeg

en danser
på isen -

morgenen
var ennå mørk
og luften kald
-

Ennå var
det et lite
håp - der blant
de gjenværende
høstløvene under
snøen
-

Jeg gled bortover
isen - med øynene
lukket tok jeg inn
duften av kald vinterluft
det stakk i neseborene
- men det gjorde godt for sjelen

i hodet - i fantasien
- i sinnet - innenfor
hjernebarken et sted
- mellom gårsdagens
høstløv og dagens ny fallene
snø -

fantes det et håp
-

Jeg gled bortover
isen - med øynene
lukket -

morgenen
var ennå mørk
og luften kald
-

blant
de gjenværende
høstløvene under
snøen -

fantes det ennå -

et håp
-

duften av kald vinterluft
-

med lukkede øyne

- gled jeg bortover isen


I min fantasi

var jeg


- en danser på isen




Fri vers (Fri form) av Nina.K
Läst 195 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2014-12-02 01:35



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Man är där, som läsare, i situationen ... så kargt, så kyligt, så gnistrande vackert
i denna dikt av kyla och värme
2014-12-02
  > Nästa text
< Föregående

Nina.K
Nina.K