Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Haiku 2 december

Mörka morgonar
möter stadens människor

vinterverklighet

 

YM Bohman-14




Bunden vers (Haiku) av Njord
Läst 236 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2014-12-02 09:44



Bookmark and Share


  Ljusletaren
Mycket sant ordat/ kram
2014-12-02

  ULJO
Fint i tidens anda
2014-12-02

  RitaBrunner
Pannlampa behövs :p
Bra haiku!
2014-12-02
  > Nästa text
< Föregående

Njord
Njord

Mina favoriter
TILL ALLA PÅ POETER