Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När månen går upp

Öga mot öga
Knivar i ryggen
Letar du efter mig
Eller går du härifrån

Skjut mig när solen går ner
Och låt mig dansa i mörkret

Stigen är min egen
Men svaret någon annans
Natten är allt jag har

Ledd av ett bultande hjärta
Springer jag på stigen
Springer från allt jag haft

Pumpandes genom kroppen
Medan ni kollar bort och skäms

Öga mot öga
Sätter ni knivar i min rygg

Så skjut mig när solen går ner
Och låt mig leva när månen går upp




Fri vers av Hecate
Läst 173 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-12-02 14:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hecate