Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inuti en snöglob

Den perfekta världen

inuti en snöglob

där snön virvlar

faller

ned i det fulländade landskapet

(Helt utan krig och all världens hemskheter)

Nu stilla




Fri vers av Perina
Läst 288 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-12-02 15:59



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Bra starkt nära!
2014-12-02
  > Nästa text
< Föregående

Perina
Perina