Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en gammal text


om givande respons / inspiration

det är någonting visst
med din respons
som får mig att skratta, -
spinna rentav;
mina tankar att skutta
av igenkännande glädje.

tänker länge
på olika zoner,
diagnoser; alla
hela och halva
människor i samma kropp -
olika långa stunder där:
i trygghet vilande
eller okapabla att läsa
stundens meddelanden /
gissa sig till andras
motiv...och välja flyktväg bort
genom attack och landa
ensammare än förr, -
efter att åter tappat greppet,
på väg upp mot gemenskap
och trygghet




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Tarantaran
Läst 248 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-12-02 19:10



Bookmark and Share


  ULJO
Fint skrivet detta
2014-12-06

  Lars Hedlin
Bra uppradat :)
2014-12-04

  Ljusletaren
Så mycket du fick med om en människas liv med dessa två stycken *skickligt*
/kram
2014-12-03
  > Nästa text
< Föregående

Tarantaran
Tarantaran