Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Aldrig mera månen






En gång när jag
tittade ut genom fönstret
såg jag månen

i ett svart oändligt nattlandskap
och en väg som lystes upp av gatlyktor.

Stjärnorna rann
som nedför en kind
och landade bland regndropparna

Jag drar för gardinen och minns
den där natten
då jag såg månen
från mitt fönster








Prosa av Lars Gullberg
Läst 325 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2017-05-30 22:23



Bookmark and Share


  Carola Bouvin
Månen lyser över dig...
2017-06-29

  jimmy johansson
Fönstret tittade in i mig och såg dig.
Vägen lyser av nattlandskapslyktor.
Stjärndroppar rinner in i oss.
Gardinen och natten memorerade månens fina fönster.

2017-05-31

    ej medlem längre
Åh så fint! Du gör ögonblicket med månen precis så unikt som det ju faktiskt är. Stor applåd!
2017-05-31

  Goraxy 89 Orion VIP
Den här var defin så ENORMT Vacker fin - Århundradets DIKT Shakespeare, William Blake, Wolfgang Amadeus Mozart etc. . .!!!
-
Den här bara MÅSTE man spara !
2017-05-30
  > Nästa text
< Föregående

Lars Gullberg