Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När vattnet sov

I den natten
när vattnet sov
böjde månen
trädens ryggar

fick skogen
att buga
vid ljusets
klänningsfåll

viskade om då
om ögonblick
i hennes
mörka salar

om himmel
och om jord
om att allt
läggs till rätta

när ugglorna tystnar
när slöjorna faller
när hon är nu
vid fliken av sjön




Fri vers av Peter Olausson VIP
Läst 288 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2014-12-03 07:40



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Vacker harmoni i din poesi.
2014-12-15

  Ingrid Trolle
Mycket vackra
bilder
2014-12-04

  Änglaögon
Underbar stämning.
2014-12-04

  Lena Själsöga Keijser
du andas skönhet
2014-12-04

  Bo Lövhalka
Så fint skaldat!
2014-12-04

  lodjuret/seglare VIP
Skönläsning i kvällen, för väninnan
2014-12-03

  Ciralina eller Annmari Nyzell VIP
Ja det finns ett nu för allt
Inspirerande skrift
2014-12-03

    ej medlem längre
Underbart vackert diktat ...
2014-12-03

    ej medlem längre
Du är en mästare på att fånga det underskönt vackra! Jag suckar av njutning under min läsning. <3
2014-12-03

  Veven
Stämningsfullt, vackert.
2014-12-03
  > Nästa text
< Föregående

Peter Olausson
Peter Olausson VIP