Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Olikheter...

 

 

Tänk om vi bara kunde acceptera varandras olikheter

som fantastiska egenskaper

Vilken underbar värld vi skulle leva i då...




Fri vers (Fri form) av Anna Nyman
Läst 243 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2014-12-03 12:09



Bookmark and Share


  Connie
Mycket bra, olikheter inspirerar! Där alla tänker lika tänker ingen särskilt mycket.
2014-12-04

  Lars Hedlin
JA håller med dig helt och fullt!
2014-12-04

    Bo Malte
precis...
2014-12-03

  Marita Ohlquist VIP
Kloka ord att ta till sig i vardagen!
2014-12-03

    ej medlem längre
Tänkvärt! och bra..
2014-12-03
  > Nästa text
< Föregående

Anna Nyman
Anna Nyman