Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min Gud


Förlåt min krigiska ådra

Hoppas du vet


Att jag ger mitt liv till dig?




Fri vers av Carl Mikael Fäldt
Läst 149 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-12-03 20:05



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Så ödmjukt och fint!
2014-12-03

    ej medlem längre
Stridsviljan får inte slockna.. Du har den
2014-12-03
  > Nästa text
< Föregående

Carl Mikael Fäldt
Carl Mikael Fäldt