Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Så här i juletid. Ur boken rimmat & Saltat. Tomten Torvald och Hans brorson.


På tal om stearinljus

Stöd landets stearinfabriker

ge glödande vekar till alla tanter


Står för belysning

hindrar förfrysning

 

 




Bunden vers (Rim) av Connie
Läst 276 gånger och applåderad av 28 personer
Publicerad 2014-12-04 03:25



Bookmark and Share


  ULJO
finurligt skriftat
2014-12-05

  Johan-70
Trevligt och fint.
2014-12-05

    ej medlem längre
Finurligt bra denna!
2014-12-05

  Petter Wingren
Trevligt uppdrag
2014-12-05

  Lehva VIP
Hmm...dubbeltydig. Och underbar:-)
2014-12-04

  ResenärGenomLivet VIP
Bra reklam...ljuset är både vackert och värmande...
2014-12-04

    Dan Myrbeck
Det är lika bra att köra ända
fram till tionde advent!
2014-12-04

  Valter Örn VIP
det verkar som ljuset fladdrade när du skrev ordet sterainfrabriker haha.
Jag önskar f.ö. glödande vekar i julklapp till alla tanter som satt upp det på önskelistan. Något roligt ska man väl få. Gärna med belysning och värme!
P.S Är det du eller voven som fyllt år!
2014-12-04

  Lars Hedlin
;) JA låt dem brinna starkt ;) kram
2014-12-04

  M M Mannheim VIP
Synd bara att vekar har en tendens att slakna! Kul va!
2014-12-04

    Elisabeth Nilsson VIP
Kul och underfundig text som väcker fantasier. Om vad går jag inte in på.
2014-12-04

  Ingrid Trolle
Så vill vi ha det
2014-12-04

  Marita Ohlquist VIP
Håll lågan brinnande!
2014-12-04

    Bo Malte
...*L*...
2014-12-04

    ej medlem längre
Så mysigt det ser ut.
Verkligen reklam för ljustillverkare!
2014-12-04
  > Nästa text
< Föregående

Connie
Connie