Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ska vi vakna nu?

Ja drömmer mycket sjuk
De är svårt o skilja de o dagen åt
Vad spelar de för roll
Nu när världen är som den är

Mycket sjuka saker händer här
O Gud vet vart arken bär
För vi sitter alla i en o samma båt

Men ensamma bär vi oss åt
som om djungels lag råder här
Vi har glömt o ge men minns o ta
Spadtag gruvtag växer da för da
O ja gruvar mej djupt hur de bär


Rasmus Toll




Bunden vers (Rim) av Amut
Läst 279 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-12-04 18:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Amut
Amut