Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Marvin (from south park)

Marvin ägde mer är få
Modern våldtagen av Europa
Kula av Europa tog hans far
Hans land utsuget av Europa
Två dockor som Marvin har

Europa kallar han sedan länge en
Könsneutral den är av ett kallt skal
Så ren är dockan näst intill hal
Avskalad är dess blick tom inuti
Han kallar även den för hen




Bunden vers (Rim) av Amut
Läst 271 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-12-07 14:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Amut
Amut