Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

(Led)saga för de svaga

Stress jag är så less
på all Satans press
Kvällsposten dikterar om
den hälsosamma kosten
hemmets alla måsten
Gör si gör så som man ska
Följ allt som händer
Knäpp dina händer och be
Så kommer du till himmelen
Annars ja då jävlar
blir du utsatt i kylan
Vi släpper in dej om du bävar
I kiosken hålls aftonbön
hot med noggrant valda ord
Budord på stora gula blad
Samma verktyg som då
från en högre makt
som vill styra dom små
Snipp o snapp o slut
Resten kan ni tänka ut




Fri vers (Spoken word/Slam) av Amut
Läst 271 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-12-07 14:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Amut
Amut