Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tappa bort dig i mig (sista tiden)

 

Sista tiden

har jag liksom sett dig

på nytt,

upptäckt sidor hos dig

som jag aldrig älskat

tidigare

 

Sista tiden

måste jag skynda mig

för att inte mista

en stund med dig,

för att inte tappa bort

dig i mig.




Fri vers av Peter Kohlm VIP
Läst 244 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-12-05 19:17



Bookmark and Share


  Johan-70
Gillar den här texten.
2014-12-05
  > Nästa text
< Föregående

Peter Kohlm
Peter Kohlm VIP