Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du heter Radiohead-flickan i mig nu

Sömnlös oro
Ingen bok eller drog i världshistorien tycks bota
Fingrar genom atmosfären under täcket
Ingen hud att nå
Jag kan inte sova utan dig
Mitt antimedel i en för sjuk värld

Sträcker mig igen
Vill ha din hud pressad in under mina naglar
För jag tror att jag svälter lite utan dig
När din värme inte rör min kroniskt kalla kropp
Jag kan inte somna inatt
Vrider mig evigt många gånger

Behöver värmen av din kropp,
mot mitt istidsskelett




Fri vers av Jim Friberg VIP
Läst 267 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2014-12-06 11:20



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Åh, så jävla vacker!!
2014-12-07
  > Nästa text
< Föregående

Jim Friberg VIP