Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

till alla forskare




det går inte att forska
på mänskligt beteende

människor är inga forskningsobjekt

det finns bara ett och samma samma resultat

forskaren söker hjälp
med att förstå sig själv

ingen vet vad cancer är
ingen vet hur vi blir oss själva

den medicinska forskningen
kostade år 2009 runt 230 miljoner
den psykiatriska runt 23 miljoner

vi blir sjukare och sjukare
lever längre och längre

varför forskar vi
det går inte

vi vet redan vad en människa behöver
samma sak som hunden
den vi älskar mest av alla levande väsen

djur ljuger inte

en miljon svenskar
är beroende av alkohol




Fri vers (Prosapoesi) av Gunnar Hilén VIP
Läst 249 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-12-06 12:06



Bookmark and Share


  Lollitta VIP
människor är inga forskningsobjekt


____________DE ÄRRRR,,,,,,,, i smyg!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
2014-12-07

    ej medlem längre
Tycker om hur diktens innehåll knyts samman med hunden och alkoholen
för mig blir det kärlek och tillhörighet och allt som kommer ur detta, osv...
2014-12-06
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP