Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du finns alltid där

när jag behöver dig

Vart jag än går

vänder jag tillbaks till dig

 

Det bästa jag vet är när jag lägger mig 

Släcker lampan

och får känna din svala hud mot min

 

Vi är så innerligt oskiljaktiga i en evig kärlek

så tätt, så sammanslingrade

Det är den sortens åtrå som släpps fri i min säng

 

Du finns där när jag gråter mig till sömns

Du vet allt om mig 

min innersta längtan och alla sorger jag bär

 

Du finns där när maran rider mig

då känns du så trygg och varm

otröstligt gråter jag ut hos dig

 

Du finns där när jag ligger sömnlös

trött och störd av mina tankar

när revan i natten rymmer min ångest

 

Du finns hos mig när skuggorna blir många

finns där när drömmarna kommer

och jag kryper  tätt intill och kramar dig hårt

 

Natten behöver inget ljus

Och jag drömmer

att jag inte ens är rädd att vakna

 

Håll om mig, bara du finns där för mig

När ord bara är i vägen

jag behöver dig så innerligt mycket

 

Du pratar aldrig bakom min rygg

kommenterar inte mitt liv

letar inte efter mina misstag 

 

Du finns där när jag inte orkar resa mig

Efter allt som vi har gått igenom

säger du aldrig ett ont ord


För du min kära kudde är alltid tyst




Prosa (Kortnovell) av Connie
Läst 364 gånger och applåderad av 25 personer
Publicerad 2014-12-07 05:10



Bookmark and Share


    Dan Myrbeck
Där lurade du mej på slutet!
2014-12-08

  Carina Bendix
Mycket bra och lite sorglig text.
2014-12-07

  Lehva VIP
Underbar och överraskande:-)
2014-12-07

  ULJO
Väl framfört
2014-12-07

    ej medlem längre
:) Kudden - den tröttes vän.
2014-12-07

  Valter Örn VIP
Uttrycker att man behöver något som är beständigt i denna obeständiga värld vare sig det är en kudde eller en vovve.
2014-12-07

  Anna Nyman
Så fint ...
2014-12-07

  Ingrid Trolle
Stor saknad
som berör
mycket starkt
2014-12-07

  ResenärGenomLivet VIP
Så fint skrivet om trösten som alltid finns nära...
2014-12-07

  Lars Hedlin
Mycket fint och kärleksfullt! Känns inom!
2014-12-07

  Johan-70
Sött beskrivet, men även sorgset.
Kram på dig
2014-12-07

    Elisabeth Nilsson VIP
Berörande text med överraskande slut! Bra!
2014-12-07

  Mats Edin VIP
Revan i natten - rymmer ångest
Snyggt!
2014-12-07

  M M Mannheim VIP
Jag har ett kuddvar omkring min kudde för att skydda dess innersta.
2014-12-07
  > Nästa text
< Föregående

Connie
Connie