Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
öppet brev till Redaktionen


Till Redaktionen på poeter.se

Läser ni inte
meddelanden från
poeter?



Jag har ju haft
obehöriga inloggningar
på mitt konto, med
nästan 2000 texter.

Vad skall jag göra för
att skydda mig? Har
bytt mitt redan
abstrakta lösenord till
ett ännu svårare.
Skälet till dessa
obehagliga besök
ligger nog inte i
mitt lösenord så
var finns svagheten
på denna sida?
Och vad tänker ni
göra för att täcka
läckan / läckor?

och vilka av mina texter
saknas...? är ändrade?...

Och förstås:

Kära poetvänner, skriv
ingenting personligt
till mig tills det blivit
säkrare på min sida!

Med vänlig hälsning
Taran




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Tarantaran
Läst 344 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-12-07 20:39



Bookmark and Share


  aol
Fick du rätsida på ditt elände
2015-09-20

  Lars Hedlin
Låter onekligen konstigt! Hoppas du får rätsida på det!
2014-12-08

  Tarantaran
Händelseloggen visar ju
IP - nummer och inloggnings-
datum och -tid. Lätt att se
på loggen, för att just de
dagarna var jag inte själv
inloggad här men det fanns
flera inloggningar ( från olika
IP - nummer ).
Vad de gjort med mina
texter, meddelanden,
inställningar o.s.v kan
man ju inte så lätt se.
/ Taran
2014-12-08

  Anya VIP
Hur ser du att du haft obehöriga på ditt konto? *undrar*
2014-12-08

  Tarantaran
" Civitas legibus aedificetur ", ja...eller
" Lus et veritas "; " Rätt och sanning "
eller: " Gud ger åt den han vill ", visst...
" någon jävla ordning får det väl vara... " sade en känd svensk politiker - borde stämma här med.

2014-12-07

  Larz Gustafsson VIP
Land ska med lag byggas.
Det bästa valspråk en svensk kung någonsin haft.
2014-12-07
  > Nästa text
< Föregående

Tarantaran
Tarantaran