Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livslust och dödslängtan

Ibland förmår inget att bryta en livsvilja

Ibland misslyckas alla försök

att tända livsgnistan

  

Det luktar rädsla

från själens oändliga djup

katakombernas återvändsgränder

 

Sömnlösheten går genom rummet

natten sopar bort alla detaljer

blandar sig med livslust och dödslängtan

 

Känslor på väg mellan flera tillstånd

Tid som står stilla

eller rinner ut

 

På natten skrapas livet rent

från all mening

Jag behöver verkligen din famn nu




Fri vers av Connie
Läst 307 gånger och applåderad av 30 personer
Publicerad 2014-12-08 03:35



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Förståelig känsla...
2014-12-10

    Dan Myrbeck
Bra om olika känslor.
2014-12-09

  Valter Örn VIP
Att gå ensam med sina problem kan göra att man för en monolog med sig sjölv och får svårt att sova.
Bra text!
2014-12-09

    Jag är fan större än Sartre
Du skriver envist på.
Det är bra!
2014-12-08

  Lars Hedlin
Mycket bra framfört vännen!
2014-12-08

  Marita Ohlquist VIP
Kan icke formuleras bättre!
2014-12-08

    ej medlem längre
Med denna text beskriver du tillståndet så bra. Varje ord känns i själen och känslan är verkligen bekant. Bra skrivet!
Kramar!
2014-12-08

    Elisabeth Nilsson VIP
Berörande text om nattens sömnlösa våndor. Då livet ter sig fyllt av problem och dolda känslosprång.
2014-12-08

  Petter Wingren
I förtrolig samtalston anförtros nattens outhärdliga smärta som det mest naturliga
2014-12-08

  Ingrid Trolle
Sömnlöshetens
stresstillstånd måste
brytas. Här visar du
verkligen dess farliga
sidor. Mycket bra
skriftat.
2014-12-08

  axveronika
förstår precis
2014-12-08

  Mats Edin VIP
natten sopar bort alla detaljer
En av flera fantastiska meningar!!
2014-12-08

    ej medlem längre
Allt blir så mycket värre när man går och traskar i sömnlösheten.....och dessa långa mörka nätter..
2014-12-08

  LindaBirgitta
En målande beskrivning, känns och igenkänns.
2014-12-08

  ULJO
Väldigt bra driv i denna text "Det luktar rädsla från själens oändliga djup". Rader som är ett mästerverk.
2014-12-08
  > Nästa text
< Föregående

Connie
Connie