Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rakkaus



En tietäisi mitä rakkaus on
jos en olisi sitä kokenut kanssasi

Olet seisonut vierelläni
myrskyissä ja tyynellä säällä

Nyt olet poissa
unessa palaat luokseni rakas

Yritän nukahtaa uudestaan
että saisin sinut jälleen syliini pusertaa

Uni ei tule uudestaan
mutta en voi sinua koskaan unohtaa







Fri vers av maija tuori
Läst 430 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-12-08 17:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

maija tuori