Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
eget foto


Var inte rädd

 

var inte rädd nu när natten

är här och sängen väntar

en önskan har jag

det är att kunna få ligga ner

och sova

inte sitta eller halvligga för

att kunna få sova

hostan jag har gör att astman

blir värre

det känns som luften tar slut

emellanåt

jag har astma mediciner

dom hjälper mot astman

för det mesta

men den otäcka hostan

blir jag tokig på

så i morgon ska jag gå upp tidigt

ringa vårdcentralen så fort växeln öppnar

då får dom ge mig en tid

till en läkare

jag kanske behöver få hjälp

med att inhalera syrgas

det brukar bli bättre

så jag hoppas på hjälp

när morgonen är här

 

 

anits 8 december 2014




Fri vers (Prosapoesi) av anits VIP
Läst 181 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2014-12-08 23:52



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Vi får hoppas att du mår bättre nu...kram...
2014-12-10

  Lars Hedlin
Ta hand om dig vännen! Varm kram
2014-12-09

    Dan Myrbeck
Ja vill inte göra dig orolig, men jag hade dessa symptom och det var problem med hjärtat. Så ja hoppas du får det undersökt.
2014-12-09

  Fem hjärtan VIP
Hoppas att du får bra hjälp! Krya på dig!
2014-12-09

  Bibbi VIP
Må allt gå bra idag.
2014-12-09

    ej medlem längre
Ja, sköt om dig riktigt ordentligt nu, du måste verkligen få hjälp! /Birger
2014-12-09

  Eliza-69
känner igen,jobbigt värre
Krya påre kram <3
2014-12-08
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP