Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Foto: Cm Fäldt


Var var vännerna?



Du gick helt stadigt ut till din Taxi

Nedsparkad och misshandlad


Var var alla dina vänner då

När du bad om nåd




Jag kan bara glädjas åt

Att hindra din död

I förtid




Min


Vän




Prosa (Fabel/Saga) av Carl Mikael Fäldt
Läst 218 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2014-12-09 02:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Carl Mikael Fäldt
Carl Mikael Fäldt