Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag skiter i allt

Teet drar sig

Mjölken är steril

Saltkaret är förströdd

Surströmmingen är missnöjd

Och så var den morgonen förstörd

 

Jag skiter i sött och jag skiter i salt

Jag tror ta mej fan jag skiter i allt

 




Fri vers av Connie
Läst 347 gånger och applåderad av 35 personer
Publicerad 2014-12-09 04:47



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Känslan känns igen.
2014-12-14

  Magica VIP
Ibland behöver man känna så, falla så j-vla hårt, för att åter sedan kunna resa sig än mer stärkt, även om det kanske för stunden inte känns så... Kram!
2014-12-13

  Lehva VIP
Underbar ordlek...
2014-12-10

  Jeflea Norma, Diana. VIP
"morning hour is gold in mouth"
Then make a call to 112 in Senegal after a sommelier for 30 & 33 which can be served, amareto with ice chunks to your bitter, taste of chocolate and peppermint after Eights flowers with a quote poem: morning hour is gold in mouth

say that you are the former army minister and not longer can wait, you sarong is wet and the snow is frozen block, so long...
2014-12-09

  Anna Nyman
Helt okej att skita i allt ibland...
Underbar text...som vanligt
2014-12-09

  kirsti ylinikka VIP
"Dom säger jag skiter i allt, men det skiter jag i!" enligt den gode Tage Danielsson.
2014-12-09

  Lars Hedlin
Men du skiter väl inte i att du får en varm kram va? ;) KRAM
2014-12-09

    Dan Myrbeck
Du har väl plåster
fall såsen skär sig?
2014-12-09

  Valter Örn VIP
Dagens glada skratt! Jag tycker dikten skildrar stämningen i landet. Sista två raderna gillar jag, men man ska nog inte skita i saltet med dess jod för då kan man få struma ;)
2014-12-09

    AgnesKenshin
bra! jag med, en stund.
2014-12-09

  Ingrid Trolle
Stanna inte för
länge i skiten!
2014-12-09

  Annie b'larsson VIP
Varför det? När det finns så många som behöver dig.
2014-12-09

  angela Täubert fd Jansson VIP
Och den dagen sket prästen i predikstolen!!!!
2014-12-09

  S.A.I. Steve Lando VIP
I am with You
2014-12-09

    Elisabeth Nilsson VIP
Denna känsla delar du med många. Den dyker upp som gubben i lådan. Ibland utan att man förstår varför.
2014-12-09

    Bo Malte
lysande...
2014-12-09

  Angel of love
Ibland måste man få göra det med.
Kram
2014-12-09

    ej medlem längre
Starkt. Att skita i allt är ok. Det viktiga är att bry sig om sig själv.
Kram!
2014-12-09

    ej medlem längre
Visst är det så ibland, allt går emot och man vill inget, bara skita i allt...
Kram
2014-12-09
  > Nästa text
< Föregående

Connie
Connie