Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Söndagsmorgon

 

Ljudet av små
golv


strömmande ur
kudden




Fri vers (Fri form) av Ulf Lagerholm
Läst 495 gånger
Publicerad 2014-12-09 19:23



Bookmark and Share


    anakin
Tjusigt. Jag förstår det nog.
Jag hade önskat ett uppföljande stycke.
Då hade texten nått längre.
Raderna i sig är perfekta.

2014-12-21
  > Nästa text
< Föregående

Ulf Lagerholm
Ulf Lagerholm