Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sten, jord, gräs

 

Jord glänser
Gräsets jord

Regn faller i
natten
när inget
ser

Också stenen har
regn


Stiger i
strået
ner i
jorden

Efter natt ur
trädet

 




Fri vers av Ulf Lagerholm
Läst 746 gånger
Utvald text
Publicerad 2015-01-20 10:39



Bookmark and Share


  Kim VIP
Avskalad o fin. Hittade den idag här!
2015-05-21

  Margit Grell
Vackert skaldat!

"Regn faller i
natten
när inget ser"+
2015-04-15

  Lena Själsöga Keijser

är

är
2015-01-27

  Maria Zena Viklund
fantastiskt vackert skrivet
2015-01-22

  Gunnar Hilén VIP
DU BEHÖVS MER ÄN NÅNSIN !!!
2015-01-20

  Lena Renman
Hej Ulf
Så fint det känns att se dina ord igen!
Applåd har du tagit bort men applåderar ändå. Vemodig känsla får jag, vemodig sakmodig och ihållande.
Här finns näring både till och från. Älskar bilder ur naturen. Tack

Lena
2015-01-20
  > Nästa text
< Föregående

Ulf Lagerholm
Ulf Lagerholm