Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Flöde

 


Min strömmande
hanlinje

utmed ditt långa
hår



Bentagens
muskelekon 

lekande i
medsolsvatten



Nu när allt det
omutbara

erigerat

badar omkring
oss

 

 

Sådd blommar i din
röst

när du säger att även 
jag är vacker



Liksom hejdat

söker nu gräset resa sig
ur våra kroppars avtryck




Älskade
kan du höra 
månlöven


hur de uppvaktande
faller


mot den vilda
ängen

 




Fri vers av Ulf Lagerholm
Läst 644 gånger
Publicerad 2016-07-27 09:07



Bookmark and Share


  Stanley Rydell
"höra månlöven... faller ... vilda ängen"
- subtilt, sinnligt, naket!
Enkelhetens fulhet!
2016-12-26

    jaybird
"Sådd blommar i din
röst

när du säger att även
jag är vacker"

Behagligt mjukt.
2016-10-29

  Lena Själsöga Keijser
din stämma
andas ömhet

vackra bilder stiger fram

just så
är
din stämma
bildskapande
2016-07-29

  Eva Langrath VIP
Finstämd kärleksdikt
2016-07-27
  > Nästa text
< Föregående

Ulf Lagerholm
Ulf Lagerholm