Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärlek

 

Sängen

ställde vi på 
linjen mellan 
kullarna och
havet

 

Taket

ett rinnande
vatten

 

Genom flödet såg vi 
årstiderna

hur de sköt rygg och
fräste när de stötte
på varandra

 

Utanför
 
i det som nu
förmultnat

fanns bara det 
utvalda kvar

 

Där jordfäste vi
sticklingar

och små kyssar




Fri vers av Ulf Lagerholm
Läst 845 gånger
Utvald text
Publicerad 2016-05-03 11:21



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Så fint kan det skrivas. Än finare levas.
2016-10-25

  Blått Norrsken VIP
Underbar rytm i denna dikt som får mig att kunna andas mellan raderna samtida som jag nästan tappar den .

Verkligen bra skrivet !!!!

2016-08-08

  Blått Norrsken VIP
Underbar rytm i denna dikt .

Luft som får läsaren lättare att andas samtidigt som din precision
i orden gör att jag nästan tappar den .
2016-08-08

  Eva Langrath VIP
Varje strof är som en mejslad ordpärla fyllda av kärlek och eftertänksamhet.
2016-05-14

  Magdalena Eriksson VIP
Bra !!
2016-05-04

  Stefan Viljehammar
Jag har alltid älskat dina dikter.
Denna är inget undantag.
2016-05-04

  Linda CH VIP
Mycket tilltalande poesi! Vackra bilder att drömma sig in i.
2016-05-04

  Lena Själsöga Keijser
det är
vackert stiga in i dina ögon

här öppnas
samt sluts linsen
i origos
djup

i stillhet
i en vattenspegel
stiger bilder fram

det är fint
att du åter målar här
med ord
2016-05-04

  Yrre VIP
ja, vad ska man säga, applåder!!
2016-05-04

  gretagreat
Vackert!
2016-05-04

  Gisela Nordell
underbar ömsint liten dikt!
2016-05-03

  Lilla My* VIP
Med få ord en finstämd kärleksdikt som sjuder av just den där kärleken!

2016-05-03

  Maria Zena Viklund
Där jordfäste vi
sticklingar

och små kyssar


man kan ju inte annat än bara älska denna dikt
2016-05-03

    Max Poisé
Det är en förmån att få läsa dina dikter Ulf.
Du har en tonsättning som bode känns och berusar.
2016-05-03

  Aisha VIP
...väldigt vacker och bildrik text!
2016-05-03

  Gunnar Hilén VIP
den här var tamejfan både förståelig och skön....och kyssarna skola växa...
2016-05-03
  > Nästa text
< Föregående

Ulf Lagerholm
Ulf Lagerholm