Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tid

 

Träd är
klocka

skuggan tickar
genom gräset

Stum kliver 
tonen mellan
näten av
rötter

Inne i
tiden

under ljus

cirklar en psalm i
stammen





Fri vers av Ulf Lagerholm
Läst 614 gånger
Publicerad 2015-01-27 12:04



Bookmark and Share


  LindaBirgitta
Tycker om bilden jag får, av det stolta trädet som en tidens väktare.
2016-04-29

  Gisela Nordell
vacker som naturens flöde en psalm i stammen blir en vacker avslutning på enkla och berörande rader
2016-04-10

  Monika A Mirsch VIP
Din dikt sjunger - ekot stillnar i min själ - orden i din dikt viskar till mig:
"Inne i
tiden

under ljus"
Tack!
2015-09-01

  Kim VIP
Ja denna köper jag lätt!
2015-05-21

    Oprofessionell
Ulf! Lika bra nu som då. Skönt att se att du fortfarande skriver, berikar oss med dina vackra ord.
2015-05-14

  petter rost
Spröda ord, korta rader och den stumma tonen som från rötterna stiger upp i stammen och slår ut som psalm . . .
Hur har jag tidigare kunnat missa denna berörande skönhet!
2015-04-15

  Lena Renman
Rörelse och liv i tid och otd. Tack Ulf

2015-02-11

  Lena Renman
Rörelse och liv i tid och otd. Tack Ulf

2015-02-11

  Aisha VIP
....saven sjunger, spelar inuti och under....tiden..
tycker om, enkel
få talande ord..
A.
2015-01-29

  Fredrik P. VIP
Innerlig naturlyrik med djup och värme.
2015-01-27

  Lena Själsöga Keijser
så vackra bilder
andas i dina ord

ljusets
vandringar
tonens
ur
2015-01-27
  > Nästa text
< Föregående

Ulf Lagerholm
Ulf Lagerholm