Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Väntan, längtan och hoppet är ibland det som förgör. Äter oss inifrån..


En staty av is

Så vacker där hon står
En staty av is


Frosten har omfamnat henne
Likt glittrande spets
Hennes röda hår
Har blivit vitt

Frusen, rakt igenom
Men ack så vacker

En brinnande själ
Blev släckt
Hon väntade på honom
Tills hon av frost
Blev täckt

Hon är så vacker där hon står
En staty av is
Som fäller en glittrande tår




Fri vers av Coldasice VIP
Läst 227 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-12-09 23:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Coldasice
Coldasice VIP