Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Space

 

Hur mycket plats får jag ta i ditt liv?

Det enda jag vet är att du älskar mig i mina drömmar




Fri vers av Connie
Läst 316 gånger och applåderad av 24 personer
Publicerad 2014-12-10 03:55



Bookmark and Share


  Carina Bendix
Den här tyckte jag mycket om. :)
2014-12-10

  Valter Örn VIP
Vilken egoist som tror att du älskar honom i dina drömmar. Vad drömmer han själv om?
2014-12-10

  Lars Hedlin
Bra att få ställa frågan...
2014-12-10

    Dan Myrbeck
Hoppas verkligheten realiserar
drömmen.
2014-12-10

    ej medlem längre
Berörande ord ...
2014-12-10

  Veven
tänkvärt!
2014-12-10

  Ingrid Trolle
En vacker bön
om kärlek
2014-12-10

  Angel of love
Ja frågan som rätt viktig ibland.
Öm och fin text.
2014-12-10
  > Nästa text
< Föregående

Connie
Connie