Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag var på väg till dig.



Jag var på väg till dig.
Trappan upp, lös och välkomnade mig.

Jag visste att om jag bara släpper taget så får jag vara hos dig.
Jag visste att du skulle ta emot mig , men jag visste även att du skulle vara arg på mig.
Du vill att jag ska leva.
Le
Vara och bli lycklig
Skratta
Andas kärlek igen.
Älska

Så jag bad Gud stänga dörren, släcka ner trappan och låta mig stanna här.

Förlåt för allt fel jag gör.




Fri vers (Fri form) av Johan-70
Läst 294 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2014-12-10 10:17



Bookmark and Share


  Angel of love
Fint skrivet och den berör.
2014-12-21

  Connie
Otroligt bra, mäktig!
2014-12-15

    ej medlem längre
En text som berör ... mig ...
2014-12-10
  > Nästa text
< Föregående

Johan-70
Johan-70