Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Älskade lilla pyre...


Fan, husse la en köttbulle i badkaret (2014)


Han vet ju att jag hatar tuben
slipprig och opålitlig
det går väl an när han tvättar mig
men mitt godis ska inte va där

jo, jag vet att jag är lyxhund
husse är hemma och där i alla väder
men jag ska alltid lära mig något
speciellt att inte vara rädd..

ok, letalekarna är skitkul
han har en poäng där, den busen
men nu är det snart jul
så ställ skinkjäveln på golvet

och låt mig ha semester...




Fri vers av Järnkatten
Läst 182 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-12-10 13:13



Bookmark and Share


  Respons VIP
Kul perspektivbyte!
2014-12-10

    Bo Malte
...*L*...
2014-12-10
  > Nästa text
< Föregående

Järnkatten
Järnkatten