Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Halkoholen

Min vän men varför är näsan så svullen... och läppen
Va sa du Har du ont i handleden Va har du gjort egentligen du ser ju inte klok ut
Är det herpes...sa du det
Hakan då...
är det Håkan
eller Herpes
eller Halkoholen




Fri vers (Fri form) av astridchen VIP
Läst 209 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-12-10 13:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

astridchen
astridchen VIP