Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Höst/vinter


Med en bukett halvvissna blommor

Mina blommor har nästan dött ut
halvvissna och molokna är dom
de får komma i vila nu tills nästa sommar
nu kommer vintern snart och
det med en väldans fart
nu med ett språng
kommer julen ding dong




Fri vers av Susa
Läst 186 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-12-10 20:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Susa
Susa