Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

December på södra(dödra)

Jag har nog nån impulssjukdom.
Kan ju gå från glad till ledsen på en sekund och tvärtom




Övriga genrer av landetingenstans
Läst 181 gånger
Publicerad 2014-12-10 22:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

landetingenstans