Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sanguis

Din röst
Är ett vapen
Utan nåd eller svaghet

Och du bär det
Med licens att döda

Dina ord
Är som knivar
Med tvåeggade blad

Och du blottar mig
Hela mitt inre

Tystnad omringar mig
Hemsöker mig

Jag tror jag andades in dig
Jag känner dig bakom mina ögon
Du tog dig in i mitt blodomlopp
Jag känner dig inom mig




Bunden vers (Annat versmått) av Hecate
Läst 175 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-12-10 23:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hecate