Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till min bästa vän!


Hur?

Hur ska jag kunna ge dig omtanke utan att inkräkta?

Hur ska jag kunna känna oro för dig utan att övervaka?

Hur manar jag dig till försiktighet utan att tjata?

Hur ger jag dig trygghet utan att minska friheten?

 - Citat av Thord Wallén




Fri vers av Connie
Läst 295 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2014-12-11 02:23



Bookmark and Share


  Carl Mikael Fäldt
Vackert!
2014-12-12

  ResenärGenomLivet VIP
Mycket kloka ord...något att tänka på...
2014-12-11

    Dan Myrbeck
Tänkvärt, klokt.
2014-12-11

  Lars Hedlin
Bra och nära i tanken!
2014-12-11

  WyS VIP
Igenkännande...
2014-12-11
  > Nästa text
< Föregående

Connie
Connie