Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
tänkt på vad som inte kan undvikas... ni kanske kommer på flera helt oundvikliga fenomen


om verkligen oundvikligt

...döden av ålderdom, sjukdom, -
även vissnandet och döden
i naturen; vulkanutbrotten,
jordbävningarna, tsunamin,
stormar och naturkatastrofer
i alla dess former
( trots att människans
hand sägs vara mera
inblandad i naturhändelser
nu än förr, och många
katastrofer alltså skulle
kunna förebyggas ),
fåglarnas flyttresor, djurens
kärlek till varandra;
sexlust, hunger, törst,
trygghetsbehov och
liknande basbehov
kan väl kallas oundvikliga
för de flesta djurarterna -

helt utan människors inverkan
oundvikliga, obevekliga





Övriga genrer av Tarantaran
Läst 214 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-12-11 17:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tarantaran
Tarantaran