Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Radiohead-flickans helg

Sakta rör sig mina hungriga ögon över dig
Glödande hud och svart hår
Hör mig själv skiljas med ditt namn från mina läppar

Solen har gått ner i en storm
Men ditt lilla stearinljus bryter den svarta horisonten
Det växer sig stort i mörkret




Fri vers av Jim Friberg VIP
Läst 216 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-12-11 21:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jim Friberg VIP