Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Din dag

 

Så var det din dag

 

en dag för oss av glädje

 

en dag för dig som alla andra

 

men vi är med dig

 

uppvaktar dig

 

precis som du är värd

 

kanske en liten paus i smärtan




Fri vers av Undine
Läst 225 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-12-12 10:25



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Stark i känslan!
2014-12-12

  Marita Ohlquist VIP
Ömsint och kärleksfullt!
2014-12-12

  Ronny Berk
omtankar !
2014-12-12
  > Nästa text
< Föregående

Undine
Undine