Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Känslomänniskans livsöde


Biologin slinker
allt som oftast
igenom förnuftförväntandets
finmaskiga nät

Gråt och förtret
må sväljas lagom klunkvis
i väntan på det gyllene tillfället

Under tiden
berättas varierande sagor
långt där inuti fantasins oändliga grotta
vilka målas på dess väggar
av känslornas yviga pensel

Det är en mix av smärta och behag
utan återvändo
Ett inferno i paradisisk miljö




Fri vers av Jack E. Gladh VIP
Läst 214 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-12-12 16:03



Bookmark and Share


  Fredrik P. VIP

En utmärkt poetisk exposé
över tidens gång. "Det är en mix av smärta och behag" En final värd att
minnas. Bravo!
2014-12-12
  > Nästa text
< Föregående

Jack E. Gladh
Jack E. Gladh VIP

Mina favoriter
FROST