Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Livet kommer alltid ifatt..


Bitar av ett fallande slott (2014)


Vet att jag jagat hägringen
hela mitt liv, upplärd så
ibland tror jag mig se klart
men ofta kommer insikten

om att det inte är värt det
alla murar jag försöker bygga
de rasar samman, en efter en
det blev en ruin mitt slott..




Fri vers av Järnkatten
Läst 186 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-12-12 16:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Järnkatten
Järnkatten