Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett vrak





Jag blundar och håller fast mig hårt
För nu går det så där jävla fort igen

Det snurrar

Och vinden för med sig bråten från vraket
Men jag ser inte för jag blundar
Att stormen är jag

Och vraket är en fuckin jävla spegelbild




Fri vers av Tess74
Läst 243 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2014-12-13 00:47



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Du bearbetar det genom dina texten :) kramar till dig <3
2014-12-13

    ej medlem längre
Nää..inte då på långa vägar! Ibland bär
det uppför..livets väg är en smula kuperad.. Du är så fin så!
2014-12-13

  Magica VIP
Stark text, tycker att du verkar ha kommit en bit på väg dock, att du ser, fast kanske inte ger dig själv det bra bemötande du förtjänar?
2014-12-13
  > Nästa text
< Föregående

Tess74
Tess74