Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sommarnatt-Haiku III


Stillheten ljuger

Nattens bris och rödhake
är som tinnitus




Bunden vers (Haiku) av Almagrundet
Läst 481 gånger
Publicerad 2006-04-23 13:07



Bookmark and Share


    ej medlem längre
hemskt...och snyggt lagt...
2006-04-23
  > Nästa text
< Föregående

Almagrundet
Almagrundet