Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Uppföljare av Sanguis så att säga.


Ignis

Min röst är ett vapen
Och jag gör med den vad jag kan
Innan jag faller i dina armar igen

Det här min bekännelse

Vaknade till stjärnor på himlen
Såg ljuset skapas bland dom
Vinden gick till storm
När jag dansade med djävulen
Men jag sträckte upp händerna i skyn
Lämnade bakom mig frågor och tankar
Och tände eld på felen
Jag dödade rädslan i sömnen
För allt skapas i drömmen

Du trodde jag hade vingar av guld
Men min gloria är av eld

Och nu kastar jag helvetet mot himlen
För min röst är ett vapen




Fri vers av Hecate
Läst 199 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2014-12-13 19:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hecate