Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

47 mil från dig

Annandagen.
2008.
47 mil.
Till avslutet.
47 mil.
Från dig.
Annandagen.
2008.
Du svarar.
I telefon.
"Det slaget.
Var ditt sista."
Jag viskar.
Och lägger på.
Annandagen 2008.
47 mil.
Lång ryggrad.
















Fri vers av Lehva VIP
Läst 271 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2014-12-13 21:58



Bookmark and Share


  KattenKin VIP
Starkt, effektfullt och berörande!
2015-01-13

  Annie b'larsson VIP
Vilken ryggrad det krävs för att göra det till synes omöjliga.
2014-12-17

  Connie
Texten andas ut alla spänningar som funnits där inne under! Äntligen fri!
2014-12-16

  ResenärGenomLivet VIP
Ett ögonblick som verkar ha stor betydelse...
2014-12-14

  i af apa
Oh. den här känns... med styrka!
2014-12-14

    Elisabeth Nilsson VIP
Att äntligen våga ta steget bort! Det är stort!
2014-12-14

  Anya VIP
Oj...här är det verkligen mycket under ytan... Stark om det sista slaget. Diktarjaget verkar sträcka på sig...positivt.
2014-12-14

  Marita Ohlquist VIP
Förmedlar stor befrielse!
Kram.
2014-12-14
  > Nästa text
< Föregående

Lehva
Lehva VIP