Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kanske saknar jag orden


Inte tid att skriva

Har så mycket kul att göra

skrivandet skulle bara störa

men när det roliga tar slut

tittar jag säkert hit ut.




Fri vers av Lars Svedin VIP
Läst 206 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-12-13 22:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lars Svedin VIP