Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bara lördagsdravel


Like in the movies





Vill du se mig i slips
Vill du se mig i slitna jeans
Vill du dra dom av min hud
Blotta min existens under dina fingrar

Jag kan dra åt snaran hårdare
Så du får krångla dig igenom allt
För att komma åt min strupe
Och där vill jag att du ska kyssa mig som dom gör i filmerna




Fri vers av Tess74
Läst 218 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2014-12-13 23:00



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Känns djúpt denna!
2014-12-14

  Stigi Skog
Handlar detta om en stark eller en skör person? Kanske bådadera? I varje fall berör den mej.
2014-12-13
  > Nästa text
< Föregående

Tess74
Tess74